Groepstraject

Een groepstraject bestaat uit 3 deelnemers, waardoor er veel aandacht is voor jouw individuele proces. Er zijn 6 bijeenkomsten van 2,5 uur die 1x per week plaatsvinden. Het is mogelijk om tijdens of na een groepstraject individuele sessies te boeken om verder te werken aan je proces. De bijeenkomsten zijn op zaterdagochtend van 10.00 – 12.30 uur. De lunch is niet inbegrepen.

Terug naar jezelf

Tijdens de eerste bijeenkomst bespreken we wat je uit het groepstraject wilt halen. De volgende thema’s komen aan bod:

  • Week 1: kennismaking. Aarden. Liefde geven aan jezelf. Zelfonderzoek naar delen in jezelf.
  • Week 2: leven vanuit liefde. Verbinden met je Hogere zelf. Zelfonderzoek naar je ego, Hogere Zelf, angst, liefde en de balans tussen deze stukken. Loslaten van angstpatronen.
  • Week 3: jezelf verbinden met je lichaam op verschillende manieren. Bodyscan. Zelfonderzoek: hoe sta je in contact met verschillende delen van je lichaam.
  • Week 4: gezonde grenzen stellen op verschillende manieren. Zelfonderzoek naar je grenzen.
  • Week 5: jezelf verbinden met je intuïtie. Ervaren op welke manier(en) je intuïtie met je communiceert. Geleide meditatie om angsten/ overtuigingen los te laten.
  • Week 6: jezelf verbinden met onvoorwaardelijke liefde. Jezelf verbinden met het Universum. Evaluatie van het traject en bespreken wat je nodig hebt om zelf met je proces verder te gaan.

Het grootste voordeel van een groepstraject is de verbinding aangaan met de groep, gezamenlijk een helende groepsenergie neerzetten en de mogelijkheid om ervaringen met elkaar te delen.

Kosten

  • Terug naar jezelf: €555,- per persoon

Beschikbare data en beschikbaarheid

  • Terug naar jezelf 1: wordt nog gepland – voorjaar 2021 – nog 3 plekken beschikbaar
  • Terug naar jezelf 2: wordt nog gepland – najaar 2021 – nog 3 plekken beschikbaar

Wil je dit traject volgen met een zelf samengestelde groep van 3 deelnemers? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Je kunt jezelf voor dit groepstraject opgeven via het contactformulier of via de mail: [email protected]. Het groepstraject start bij minimaal 2 en maximaal 3 deelnemers.

TELEFONISCH SPREEKUUR
Maandag t/m donderdag
tussen 9.30 en 10.00
Contact
Telefoon: 06 432 636 29
Hoofdlocatie
Randhoeve 221
3995 GA Houten