Wat is klassieke homeopathie?

Klassieke homeopathie is een natuurlijke geneeswijze. Door het innemen van het beste passende homeopathie middel, wordt het herstelvermogen van je lichaam aangesproken. Op deze manier kan je op natuurlijke wijze en op eigen kracht in balans komen. Je pakt de oorzaak van je klachten aan, waardoor je herstel duurzaam is.

Als je lichaam of geest niet in balans zijn, kan je klachten krijgen. Het is belangrijk om dit balans te herstellen, zodat je klachten weer verdwijnen. De balans kan hersteld worden door middel van een homeopathische behandeling. De behandeling kan ingezet worden bij een acute klacht of iets wat al langer speelt. De behandeling is geschikt voor elke leeftijd, van baby tot ouderdom.

Ben je op zoek naar een natuurlijke ondersteuning van je klachten? Neem contact op voor een homeopathisch consult. Samen gaan we op zoek naar een passende behandeling. Omdat elk mens uniek is, maak ik een behandelplan die op jou is afgestemd.

Homeopathische geneesmiddelen zijn mild en veilig. Ze vormen geen belasting voor het milieu en worden niet op dieren getest. Daarmee is homeopathie een zeer duurzame en natuurlijke geneeswijze die goed is voor mens, dier en milieu.

Wil je meer weten over homeopathie? Kijk dan hier

De praktijk voldoet aan de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg).